Prekidac


V-TAC Europe Ltd.


V-TAC je renomirani brand na tržištu rasvete, rasprostranjen na tržištima 70 zemalja širom sveta sa paletom od preko 3500 različitih proizvoda.

V-tac Beograd - upoznajte se sa njihovim proizvodima u našim salonima

Mobiliart na svojim ekspozitorima za tržiše V-tac Beograd i stručnim savetima prodavaca omogućava kupcima da se detaljno upoznaju sa svim grupama V-tac proizvoda, dok svojom logistikom, garancijama, tehničkom podrškom i internim kontrolama kvaliteta i dugogodišnjim postojanjem na tržištu V-tac Beograd, ali i za područje čitave Srbije potrošačima garantuje sigurnost.


V-TAC


V-tac Srbija - veliki izbor rasvete uz garanciju i do 5 godina


Za Mobiliart se namenski uvozi brand V-tac za tržište V-tac Srbija 5 do 10 puta mesečno, pa su pored velikog lagera u Beogradu dostupne i količine sa Evropskog lagera u kratkom roku. Mobiliart predstavlja najveći retail lanac za proizvode V-Tac u Srbiji.

Za sve proizvode V-tac moguce je izračunati fotometrijski proračun osvetljaja u programu Dialux.

Paletu proizvoda čine preko 600 vrsta led sijalica, led paneli, led trake, led reflektori, led cevi, profesionalne industrijske i ulične svetiljke, baštenska rasveta, lusteri, podne lampe, stone lampe, rozetne, smart rasveta... dostupno u kelvinažama od 2200k do 6500k u skladu sa potrebama krajnjih korisnika. V-tac proizvodi su sastavljeni od najkvalitetnijih komponenti kompanija Samsung, Mean Well, Bridgelux... i prati ih garancija od 2 do 5 godina.BRILLIANT AG Germany

BRITOP LIGHTING Poland

DALBER Spain

ELSTEAD LIGHTING Europe

ZUMA LINE Poland

SCHULLER S.L. SpainNaša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.