Informacije o transportu

Za partnera u poslovima dostave izabrali smo AKS EKSPRESS KURIR DOO ŠABAC kao  jednu od najpouzdanijih kurirskih službi na prostorima Srbije.

Usluge kurirske službe se iniciraju nakon evidentiranja uplate, ukoliko je odabran način uplate putem uplatnice, a kao je odabran način uplate pouzećem od momenta evidencije kupovine.  Sve porudžbine za koje su uplate(putem uplatnice) realizovane ili evidentirane(opcija placanja pouzećem) do 15h biće isporučene sutradan. Sve porudžbine za koje su uplate(putem uplatnice) realizovane ili evidentirane(opcija placanja pouzećem) posle 15h biće isporučene sutradan ili nakon dva dana.
Ako je porudžbina izvršena preko vikenda (subota i nedelja) dostava se vrši kao i za porudžbine primljene radnim danima.

Isporuke se vrše svakog radnog dana. Ako je porudžbina izvršena preko vikenda (subota i nedelja) ili tokom praznika isporuka se vrši prvog sledećeg radnog dana..

Troškove dostave preuzima kupac, odnosno ove troškove plaćate prilikom preuzimanja pošiljke.

Troškove isporuke za iznose kupljene robe manje od 3.000,00 dinara snosi kupac, po zvaničnom cenovniku AKS EXPRESS KURIR DOO Šabac, a za iznose veće od 3.000,00 dinara troškovi isporuke padaju na teret prodavca.

Precizne cene usluga AKS EKSPRESS KURIR DOO ŠABAC proverite KLIKOM OVDE

UKOLIKO IMATE PROBLEM-POŠILJKA VAM NIJE STIGLA

POZOVITE CALL CENTAR NA 015 600 600