Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Tip grla

Broj izvora svetlosti

Pročitaj više

Sortiraj:

ZIDNE SVETILJKE

Bašte su uvek najbolje mesto za opuštanje i druženje sa prijateljima. Zato je važno da i vaš vrt ima svoje pravo osvetljenje. Naravno, treba voditi računa da ne bude previše svetla, ali da sa druge strane atmosfera bude što prijatnija.


Zahvaljujući razvoju tehnologije povećava se i izbor baštenske rasvete. A sve češće se upotrebljava LED rasveta, poznata po svojim ekološkim prednostima. Tako se LED sijalice sve češće mogu videti u mnogim dvorištima.


Koji tip osvetljenja ćete izabrati, opet zavisi i od toga šta želite da naglasati i na koji način. Ukoliko želite da osvetlite celo dvorište, lampice postavljene duž cele staze su najbolje rešenje. Viseće svetiljke su dobre ako želite da naglasite neki određeni deo.


Zidne svetiljke nikada ne izlaze iz mode. Danas se proizvode u različitim oblicima i u  različitim dezenima. Praktične su, ne zauizamju puno prostora, što je i te kako važno. Pored letnjih perioda, posao obavljaju i u zimskim periodima. LED sijalice se koriste i kod ovih svetiljki, jer i duže traju.


U našoj ponudi možete naći nekoliko različitih oblika svetiljki, namenjenih osvetljenju vašeg vrta. Pored zidnih svetiljki, proizvodimo i podne svetiljke, a imamo i kolekciju visećih svetiljki. Odaberite onaj model koji vam se najviše uklapa i osvetlite baštu onako kako ste oduvek želeli.


Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.