Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Tip grla

Broj izvora svetlosti

Pročitaj više

Sortiraj:

ZIDNE LAMPE

Zidne lampe su zanimljive, imaju višestruku namenu i ono što je najvažnije  - jako su funkcionalne. 

Dodatno ulepšavaju enterijer, a i svetlije su od okolnog prostornog osvetljenja, tako da stvaraju ravnotežu. Učiniće vašu sobu svetlom i doprineće osećaju mira i spokoja.

Pogledajte kompletnu ponudu i pronađite idealne zidne lampe za vaš dom. 

Lampe za enterijer

Ukoliko želite da ostvarite pravilno osvetljenje i dobijete elemente modernog enterijera, pravo rešenje za vas su zidne lampe. Spadaju u najstarije oblike osvetljenja i danas se mogu biti elegantne, rustične, klasične ili suptilne. Sve zavisi kakvu atmosferu želite da postignete, pa shodno tome postoje i različiti nivoi svetla. Na kreiranje atmosfere utiču upravo oblik, materijal, veličina lampe i boja sijalica. 

Zidne lampe su idelan oblik rasvete kada želite da osvetlite određeni deo vaše omiljene prostorije, mesto gde volite da čitate ili omiljenu fotelju, sliku na zidu ili noćni stočić. Posebnim naglašavanjem određenog detalja u sobi ili na zidu ulepšava se ukupan enterijer prostorije. 

Zidne lampe upotpunjuju osvetljenje i čine da soba deluje prostornije. Kod prostorija sa visokim plafonima, zidne lampe se mogu postaviti visoko na zidu i tako dodatno osvetliti određenu prostoriju.


Zidne lampe za eksterijer

Ukoliko vas interesuju zidne lampe za vaše dvorište ili terasu, preporučujemo vam da pogledate zidne lampe iz kategorije zidne svetiljke. Lampe iz ove kategorije pogodne su za rasvetu u eksterijeru jer poseduju karakteristike koje ih čine otpornim na različite vremenske uslove. 


Zidne lampe sa prekidacem

Ono što ih posebno izdvaja jeste što jednom kada se postave na određenu zidnu površunu, tu i ostaju i ne moraju se dodatno pomerati. Druga stvar je što je kod većine njih prekidač ugrađen, tako da nisu povezane sa zidnim prekidačem.


Zidne led lampe

Minijaturne zidne lampe dodatno će štedeti prostor posebno u sobama malih dimenzija, a pored toga koriste LED sijalice koje dodatno štede energiju. U spavaćim sobama gde nema stonih lampa, ovaj vid rasvete je njihova idealna zamena.  


Zidne lampe cena

Pogledajte šta mi nudimo kada je reč o zidnim lampama. Cene zidnih lampi u našim salonima kreću se od 499 do 15 000 dinara. Posetite našu prodavnicu i pronađite onu zidnu lampu koja će se savršeno uklopiti u vaš dom.

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.