Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Tip grla

Broj izvora svetlosti

Pročitaj više

Sortiraj:

ZIDNE LAMPE


Za idealno osvetljenje: zidne lampe - asortiman obuhvata lampe za zid od klasičnih do modernih varijanti za svaki ukus.


Kako je rasveta jedan od važnih detalja svakog enterijera, neophodno je da bude usaglašena sa ostatkom prostora. Ukoliko želite da ostvarite pravilno osvetljenje i dobijete elemente modernog enterijera, pravo rešenje za vas su zidne lampe. Spadaju u najstarije oblike osvetljenja i danas se mogu biti elegantne, rustične, klasične ili suptilne. Sve zavisi kakvu atmosferu želite da postignete, pa shodno tome postoje i različiti nivoi svetla. Na kreiranje atmosfere utiču upravo oblik, materijal, veličina lampe i boja sijalica. 


Zidne lampe su idelan oblik rasvete kada želite da osvetlite određeni deo vaše omiljene prostorije, mesto gde volite da čitate ili omiljenu fotelju, sliku na zidu ili noćni stočić. Posebnim naglašavanjem određenog detalja u sobi ili na zidu ulepšava se ukupan enterijer prostorije. 


Ono što ih posebno izdvaja jeste što jednom kada se postave na određenu zidnu površunu, tu i ostaju i ne moraju se dodatno pomerati. Druga stvar je što je kod većine njih prekidač ugrađen, tako da nisu povezane sa zidnim prekidačem.

Zidne lampe upotpunjuju osvetljenje i čine da soba deluje prostornije. Kod prostorija sa visokim plafonima, zidne lampe se mogu postaviti visoko na zidu i tako dodatno osvetlili određenu prostoriju.


Minijaturne zidne lampe dodatno će štedeti prostor posebno u sobama malih dimenzija, a pored toga koriste LED sijalice koje dodatno štede energiju. U spavaćim sobama gde nema stonih lampa, ovaj vid rasvete je njihova idealna zamena.  


Zidne lampe su zanimljive, imaju višestruku namenu i ono što je najvažnije funkcionalne su. 


Dodatno ulepšavaju enterijer, a i svetlije su od okolnog prostornog osvetljenja, tako da stvaraju ravnotežu. Učiniće vašu sobu svetlom i doprineće osećaju mira i spokoja.

Pogledajte šta mi nudimo kada je reč o zidnim lampama. Posetite našu prodavnicu i pronađite onu zidnu lampu koja će se savršeno uklopiti u vaš dom.