Prekidac

Cena:

Kategorije:

Suzi pretragu:

Led sijalice

Ekonomične, ekološke, duže traju. Pogledajte kompletnu ponudu LED sijalica Mobiliart i odaberite najbolji vid rasvete za vaš dom.

Kako je rasveta veoma bitan deo svakog enterijera i eksterijera, pri njenom izboru treba voditi dosta račina. Moć rasvete je veoma velika, tako da se pri njenom odabiru uvek treba voditi onim šta se želi dobiti od prostora koji se oprema rasvetom.

LED sijalice u tome imaju veliku ulogu. Postoje sijalice različite veličine, snage i namene. Pre svega ističu se svojim funkcionalnošću. Pa ih tako možete koristiti za opremanje dnevne, spavaće ili dečije sobe, radnog prostora, kupatila, terase ili dvorišta. Svaki od ovih prostora zahteva posebne LED sijalice koje će se najbolje uklopiti u njega. Tako ćemo u spavaćoj sobi imati LED sijalice koje neće biti velike snage, za razliku od dnevne sobe recimo. Što se kupatila tiče, odabir pravih LED sijalica koje će se na pravi način uklopiti, daće mu jedan potpuno nov i prefinjen izgled.

Vizuelna komfornost je jedna od važnijih stvari kada se govori o rasveti, a upravo je to jedna od osnovnih prednosti LED sijalica u odnosu na obične. Zatim, one troše mnogo manje električne energije, što nije zanemarljivo jer se na taj način štedi novac, posebno na duži rok. Takođe, one ne proizvode toplotu, jer najveći deo energije pretvaraju u svetlost. Vek trajanja je takođe nešto sto treba posebno napomenuti, jer su LED sijalice izuzetno izdržljive i ističu se kvalitetom.

U našoj ponudi ćete naći veliki izbor LED sijalica koje se ističu vrhunskim kvalitetom, koje će se uklopiti u svaki prostor i dati mu svetlost koja mu je potrebna. Na vama je samo da izaberete ono što vam je potrebno i šta vam najviše odgovara.