Prekidac

Filtrirajte proizvode

Radni napon

Boja tela

Boja svetlosti

Tip grla

Dimobilan

Komercijalni tip

Materijal izrade sijalice

Pročitaj više

Sortiraj:

LED SIJALICE

Led sijalice najjjednostavnije se mogu opisati u 3 reči - ekonomične, ekološke, dugotrajne. Pogledajte kompletnu ponudu LED sijalica Mobiliart i odaberite najbolji vid rasvete za vaš dom. Led sijalice za kuću

Kako je rasveta veoma bitan deo svakog enterijera i eksterijera, pri njenom izboru treba voditi dosta račina. Moć rasvete je veoma velika, tako da se pri njenom odabiru uvek treba voditi onim šta se želi dobiti od prostora koji se oprema rasvetom. 

LED sijalice u tome imaju veliku ulogu.  Postoje sijalice različite veličine, snage i namene. Možete ih koristiti za stone i zidne lampe, kao sijalice za led plafonjere, sijalice za led lampe ili pak samostalno....Pre svega ističu se svojim funkcionalnošću. Pa ih tako možete koristiti za opremanje dnevne, spavaće ili dečije sobe, radnog prostora, kupatila, terase ili dvorišta. Svaki od ovih prostora zahteva posebne LED sijalice koje će se najbolje uklopiti u njega. Tako ćemo u spavaćoj sobi imati LED sijalice koje neće biti velike snage, za razliku od dnevne sobe recimo. Što se kupatila tiče, odabir pravih LED sijalica koje će se na pravi način uklopiti, daće mu jedan potpuno nov i prefinjen izgled.

Vizuelna komfornost je jedna od važnijih stvari kada se govori o rasveti, a upravo je to jedna od osnovnih prednosti LED sijalica u odnosu na obične. Zatim, one troše mnogo manje električne energije, što nije zanemarljivo jer se na taj način štedi novac, posebno na duži rok. Takođe, one ne proizvode toplotu, jer najveći deo energije pretvaraju u svetlost. Vek trajanja je takođe nešto sto treba posebno napomenuti, jer su LED sijalice izuzetno izdržljive i ističu se kvalitetom. 


Led sijalice cena

U našoj ponudi ćete naći veliki izbor LED sijalica koje se ističu vrhunskim kvalitetom, koje će se uklopiti u svaki prostor i dati mu svetlost koja mu je potrebna. Na vama je samo da izaberete ono što vam je potrebno i šta vam najviše odgovara.

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.