Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Tip grla

Broj izvora svetlosti

Način montiranja

Dimobilan

Filter dečije rasvete

Pročitaj više

Sortiraj:

DEKORATIVNA RASVETA

Lusteri, visilice, podne lampe, stone, zidne, plafonske i spot lampe najrazličitijih oblika, veličina i dezena. Raznovrsna ponuda renomiranih brendova. 

Osnovna namena dekorativne rasvete je da oplemeni i ulepša prostor u kom se nalazi. Pored toga, idealno je da bude i funkcionalna, jer u tom slučaju je iskorišten sav njen potencijal. Rasveta, odnosno njena primena u dekorisanju i opremanju enterijera i eksterijera, je u poslednje vreme sve popularnija. Kvalitetna dekorativna rasveta celom domu daje poseban sjaj i jednistvenost, tako da bi trebalo iskoristiti sve njene prednosti.

Takođe, bitna stvar je da rasveta bude vizuelno komforna i usaglašena sa prostorom, a njen uticaj na okruženje je nemerljiv. Na taj način dekorativna rasveta može pozitivno uticati na kvalitet života, a može podizati energiju i raspoloženje. 

Ono što je veoma bitno kod izbora dekorativne rasvete za prostor koji želite da opremite je da ostvarite ravnotežu i da ne odete u krajnost, bilo da se radi o premalo svetlosti ili previše. Isto tako, kombinacija rasvete sa elementima nameštaja je nešto na šta uvek treba da se obrati posebna pažnja.

Uvek krenite od toga kakvu atmosferu želite da postignete sa dekorativnom rasvetom koju uzimate, a korisno je konsultovati se i sa profesionalcima jer će oni uvek dati neki koristan savet i daće vam neku kreativnu ideju o kojoj možda niste ni razmišljali. 

Bilo da opremate dnevnu, spavaću ili dečiju sobu, kupatilo ili neki drugi deo vašeg doma, mi vam nudimo širok asortiman najkvalitetnije dekorativne rasvete i kod nas ćete moći da birate između lustera najrazličitijih oblika, veličina i dezena. Takođe, tu su i podne, zidne, stone i plafonske spot lampe koje ćete moći da kombinujete i da uz pomoć njih uredite svoj prostor onako kako baš vama odgovara.


Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.