Rasveta u domu po vašoj meri i želji

Razni modni trendovi i ukusi, brojni stilovi i kombinacije boja oblika i nijansi često mogu da budu zamarujući i jako opterećujući posao kada je stilizovanje doma u pitanju.

Rasveta u domu po vašoj meri i želji

Razni modni trendovi i ukusi, brojni stilovi i kombinacije boja oblika i nijansi često mogu da budu zamarujući i jako opterećujući posao kada je stilizovanje doma u pitanju. Za nekoga su to slatke muke, jer voli da namesti sve po svojoj meri i želji, a nekome to ne čini nikakvo zadovoljstvo. Ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja, što bi se reklo. Jedno je sigurno, imajući u vidu ogromnu ponudu svih mogućih proizvoda na tržištu, nećete pogrešiti za bilo koji detalj koji želite da promenite u vašem domu.

Ukoliko želite samo da osvežite prostor ili da ga drugačije osvetlite, unesete malo vedrine i više svetlosti, sigurno je da jedan od načina da to učinite jeste da promenite rasvetu ili ubacite dodatnu rasvetu u neku od prostorija. Na tržištu se mogu pronaći lusteri raznih oblika i boja, prilagođeni svakom dizajnu i enterijeru, ali i nameni. U ponudu je i mnogo različitih lampi koje često mogu biti detalji koji pravi razliku u nekoj prostoriji.

 

Iskoristite moć koju sa sobom nose lusteri

Mali ili veliki, jednobojan ili šareni, asimetričan i moderan? Bez obzira za koji obliku, boju ili veličinu da se odlučite, ono št je neophodno jeste da se lusteri savršeno uklope u vaš enterijer, jer niste ni svesni koliko može samo jedna mala promena da čitavu atmosferu učini potpuno drugačijom.

 

rasveta po meri i zelji

 

Dok jedni smatraju da je viseća rasveta pase, neki se ipak i dalje rado odlučuju da im glavno osvetljenje u stanu budu upravo lusteri. Naime, oni se u modu ponovo vraćaju, jer drugačiji oblik, nepravilna boja i asimetrične dimenzije lustera mogu doprineti da vaš dom dobije novu dimenziju i potpuno drugačiju lepotu, a ujedno i novi sjaj. Bez obzira da li imate moderan dizajnirani nameštaj ili ste ipak od onih koji vole i još uvek neguju vintidž stil, veoma je važno da vaši komadi nameštaja i rasveta budu adekvatno uklopljeni i da vizuelni efekat vašeg doma bude očaravajući.

 

Kako ćete znati da li je vaš izbor pravi?

Ukoliko niste sigurni šta je to što bi se odlično uklopilo u vaš enterijer, predlažemo da se nikako ne zalećete, već da dobro pogledate ponudu i razmotrite šta bi to bilo idealno za vaš enteijer, a samim tim i da li vam se tako nešto sviđa. Dobro promislite, pa tek onda odlučite. Ne kaže se kod nas slučajno tri puta meri, a jednom seci. Naravno da se lusteri ne kupuju jednom u životu. Čak i ako pogrešite i ne svidi vam se ono što ste izabrali, uvek možete kupiti novi i drugačiji. Ono što vam mi predlažemo jeste da uporedite cene i kvalitet, kao i ponude različitih radnji, kako biste imali u vidu šta to sve ima na tršištu.

Međutim, ukoliko su vam lusteri preskupi, a ipak želite nešto da promenite u svom domu, savetuje se da možda ubacite neku dodatnu rasvetu, jer će neka moderna ili drugačija lampa upotpuniti ili oplemeniti vaš prostor. Za sve one kojima je novčanik manji, cene lampi se mogu uklopiti u vaš buđelar. Ponude su razne, boje takođe, kao i same cene.

Zato odlučite koliko možete da izdvojite, pa se u potragu. Lusteri, lapme, led rasveta, bez obzira šta tražite, nešto će se sigurno izdvojiti iz ponude i uklopiti se u vaš životni kutak, ali i novčanik.