Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Boja svetlosti

Materijal izrade

Tip grla

Broj izvora svetlosti

Pročitaj više

Sortiraj:

PODNE LAMPE

Kreiraj idealno osvetljenje u svom domu uz podne lampe renomiranih brendova - Brilliant, Britop, Eglo, V-tac. Veliki izbor i brza dostava, kupi odmah putem online shop-a. Ambijentalno osvetljenje

Podna lampa može da napravi veliki uticaj na ambijent prostora. Zahvaljujući ovim velikim svetlima, mogu se osvetliti mračni uglovi prostorije. One ne stvaraju suviše svetlosti i prave intimniju atmosferu. Kada se koriste sa drugim oblicima rasvete, postiže se slojeviti efekat osvetljenja u sobi. 


Podne lampe prodaja

Prilikom kupovine ove vrste rasvete treba voditi računa o tipu lampe, veličini i materijalu od koga je napravljena. Pored toga treba voditi računa i o veličini sobe gde želite da postavite podnu lampu, da li je u pitanju potkrovlje ili prostorija niskih zidova. Podne lampe se najviše preporučuju za velike prostorije. Jedna od prednosti ovih lampi je što mogu da se pomeraju po prostoriji, tako da će uvek stvarati novu sliku jedne iste prostorije. Što vam daje mogućnost da sami kreirate željenu atmosferu. 

Podne lampe su pogodne za one površine gde se ne mogu postaviti zidne, plafonske ili stone lampe. Ako želite da ostvarite „sit – down“ efekat preporučuju se podne lampe srednje visine, koje su u nivou nameštaja. Ukoliko želite da vaša soba izgleda veće, preporučuje se da lampe budu direktno usmerene ka plafonu i ka zidovima. 


Abažuri za podne lampe

Ako imate svetli nameštaj, idealno rešenje za vas su crne podne lampe. Za ljubitelje romantičarskog stila preporučuju se podne lampe u pastelnim bojama. Pobornicima modernističkog stila savetuju se lampe u obliku „bubnja“. Postojeću podnu lampu možete promeniti tako što ćete zameniti abažur i tako postignuti potpuno nov izgled. 


Lampe za dnevnu sobu

Podne lampe se najčešće koriste u dnevnim sobama jer je najviše komada nameštaja smešteno upravo u ovoj prostoriji. Svaki od njih bi trebalo da ima svoje osvetljenje. Naravno, ne treba preterivati i postavljati ih svuda, po svaku cenu. Sve treba da deluje skladno i u ravnoteži, kako bi se dobio pravi efekat. 


Podne lampe - cena u skladu sa kvalitetom

U našem prodajnom asortimanu možete pronaći podne lampe renomiranih brendova V-TAC, Brilliant i Britop sa rasponom cena od 3000 do 57 000 dinara. Sama krilatica cena u skladu sa kvalitetom govori u prilog tome da u našoj prodavnici možete pronaći samo kvalitetne proizvode čije su glavne odlike funkcionalnan dizajn i trajnost. 

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.