Prekidac

Cena:

Kategorije:

Suzi pretragu:

Led trake i creva

LED trake i creva su energetski povoljnije, ekološki prihvatljive i imaju višestruku primenu. Lako se održavaju i postavljaju. Vrhunskog kvaliteta, sa dugim vekom trajanja. Mogu biti od pomoći svima koji vole da stvaraju i prave nešto novo i originalno.

Napredak tehnologije učinio je da LED rasveta postane popularniji i najčešći izbor rasvete prilikom opremanja enterijera. Rasveta je svakako važan element jer ona pruža poseban utisak o enterijeru određene prostorije.

Idealno rešenje za dekorativnu rasvetu su LED trake i creva. One su fleksibilne. Njihova površina se može seći u željenoj veličini. Na njihovoj površini su pripojeni LED čipovi koji raspoređeni duž cele trake. Još jedna od prednosti LED traka je što su samolepljivi. Pomoću adezivnog sredstva koje se nalazi na njihovoj poleđini. To znači da se lako mogu postaviti u bilo kojoj prostoriji. I mogu se primenjivati kako za unutrašnju rasvetu, tako i za spoljašnju.

Ukoliko želite da postignete kompaktno i neprimetno svetlo u radnoj sobi onda bi LED trake i creva trebalo da budu vaš izbor. Danas se ove trake mogu naći u različitim varijantama i u raznim bojama. Polako potiskuju svetleća creva i halogene sijalice. Uz pomoć njih možete praviti svetlosne šeme kakve ste oduvek želeli. Pojavile su se i vodootporne trake. Njihovo postavljanje je slično kao i kod običnih LED traka, a najčešće se koriste za spoljnu upotrebu.

Trake poseduju sopstveni kontrolor kojim se reguliše boja i intenzitet svetlosti i pomoću kog se napajaju. Mogu se napajati kako sa naizmenične, tako i sa jednosmerne struje.

Ako planirate da menjate postojeću rasvetu u svom domu ili ste se odlučili za kompletno renoviranje i opremanje enterijera, onda bi LED trake i creva svakako trebalo uvrstati na spisak novih stvari za vaš dom.