Prekidac

Filtrirajte proizvode

Radni napon

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Broj izvora svetlosti

Pročitaj više

Sortiraj:

LED TRAKE I CREVA

LED trake i creva su energetski povoljnije, ekološki prihvatljive i imaju višestruku primenu. Lako se održavaju i postavljaju. Vrhunskog kvaliteta, sa dugim vekom trajanja. Mogu biti od pomoći svima koji vole da stvaraju i prave nešto novo i originalno u svom domu. Led traka/led creva

Ukoliko želite da postignete kompaktno i neprimetno svetlo u radnoj sobi onda bi LED trake i creva trebalo da budu vaš izbor. Danas se ove trake mogu naći u različitim varijantama i u raznim bojama. Polako potiskuju svetleća creva i halogene sijalice. Uz pomoć njih možete praviti svetlosne šeme kakve ste oduvek želeli. Pojavile su se i vodootporne trake. Njihovo postavljanje je slično kao i kod običnih LED traka, a najčešće se koriste za spoljnu upotrebu. 


Postavljanje led trake

LED trake i creva predstavljaju idealno rešenje za dekorativnu rasvetu. One su fleksibilne. Njihova površina se može seći u željenoj veličini. Na njihovoj površini su pripojeni LED čipovi koji raspoređeni duž cele trake. Još jedna od prednosti LED traka je što su samolepljive. Lepljenje se vrši pomoću adezivnog sredstva koje se nalazi na njihovoj poleđini. To znači da se lako mogu postaviti u bilo kojoj prostoriji. I mogu se primenjivati kako za unutrašnju rasvetu, tako i za spoljašnju. 

Trake poseduju sopstveni kontrolor kojim se reguliše boja i intenzitet svetlosti i pomoću kog se napajaju. Mogu se napajati kako sa naizmenične, tako i sa jednosmerne struje. 


Led traka za kuhinju

Ako planirate da menjate postojeću rasvetu u svom domu ili ste se odlučili za kompletno renoviranje i opremanje enterijera, onda bi LED trake i creva svakako trebalo uvrstati na spisak novih stvari za vaš dom.


Cena led traka i creva 

U našem prodajnom asortimanu možete pronaći veliki izbor led traka i creva. Krilatica Cena u skladu sa kvalitetom svedoči o našoj viziji da u prodajni portfolio naše rasvete uvrštavamo samo najkvalitetnije proizvode kojima su glavne odlike funkcionalnost i dugotrajnost. 

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.