Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Materijal izrade

Tip grla

Broj izvora svetlosti

Način montiranja

Filter dečije rasvete

Pročitaj više

Sortiraj:

DEČIJA RASVETA

Za dečiju sobu kao iz bajke: dečiji lusteri, podne lampe, dečije lampe, noćna svetla i lampe za bebe renomiranih brendova: Dalber, Brilliant i Kinder. Asortiman sadrži najrazličitije oblike i unikatne motive koji će zadovoljiti i najprobirljivije mališane. Svi proizvodi poseduju garanciju bezbednosti. Poruči odmah putem web shop-a. 


Rasveta za decu mora da bude beznedna, kvalitetna i sigurna

Dečija soba treba da bude uređena tako da kreira prijatnu i mirnu atmosferu. Ova prostorija treba da se razlikuje od ostalih u kući. Zato prilikom njenog uređenja ne treba zaboraviti na rasvetu. Rasveta za decu mora da bude bezbedna, kvalitetna i sigurna. 


LED rasveta i LED sijalice se u poslednjih nekoliko godina sve više koriste. Troše malo električne energije, dugo traju, nemaju UV zračenje i nisu lomljive. Zbog svih ovih karakteristika, ova vrsta rasveta je idealna za dečije sobe. 


LED rasveta za decu i bebe

Kada govorimo o bebi LED osvetljenju, mislimo pre svega na bezbedne dečije lampe i blago noćno svetlo. Ukoliko ste se odlučili za stone lampe, preporučuje se da postolje sa donje strane zalepite duplom trakom. Na taj način smanjuje se mogućnost da dete obori lampu. Stone lampe daju najbolji efekat i najčistije svetlo i zato se roditelji najčešće odlučuju za ovaj oblik dečije rasvete. 

Ne zaboravite da prekidač ne postavljate u blizini dečijeg kreveta kako dete ne bi moglo da ga dohvati. 

Mi vam nudimo veliki izbor rasvete za decu. Najširi asortiman LED rasvete, vrhunskog kvaliteta, a savremenog i klasičnog dizajna. Pogledajte našu ponudu LED rasvete namenjenu za najmlađe. 

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.