Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Tip grla

Broj izvora svetlosti

Pročitaj više

Sortiraj:

BAŠTENSKA RASVETA

Uz adekvatni tip rasvete, učinite vašu baštu pravim malim rajem, gde ćete se osećati prijatno i opušteno. Pre nego što se odlučite za tip rasvete u vašoj bašti, važno je da procenite prostor vašeg vrta i kako želite da on bude iskorišćen. 

U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor baštenske rasvete. Pored klasične baštenske rasvete, sve popularnija je i led rasveta koja će dodatno ulepšati vašu baštu. Romantični fenjeri ili lampioni, baštenske lampe, podna rasveta - na vama je da se odlučite. Uz malo mašte dobićete potpuno novu oazu cveća i zelenila. 

Baštenska rasveta može ulepšati izgled vašeg vrta i pružiti mu nov i zanimljiv izgled. Ako želite da ostvarite maksimalan efekat na ceo eksterijer, to možete postići ukoliko stavite led rasvetu u vidu diskretnih led lampi duž ivica stazica u vašoj bašti. Ukoliko imate puno zelenila i želite da akcenat bude na njemu, onda su fenjeri i reflektori najbolji tip rasvete za tako nešto. Fenjeri su adekvatna rasveta sa kojom vaše cveće možem doći do izražaja. 

Kada je reč o trajnom svetlu, preporuka stručnjaka je da to bude iznad stola i dela dvorišta gde provodite vreme sa svojim prijateljima i gde možete uživati. Trajno osvetljenje zahteva kablove i prekidače. Zbog toga je važno da to odredite na samom početku kako biste u skladu sa tim kombinovali i neki drugi vid rasvete. 

Za one koji vole da eksperimentišu preporučuju se senzori za svetlo, a možete se malo igrati i kombinovati raznobojna svetla kojim će stvoriti zabavnu i efektnu atmosferu.