Prekidac

Cena:

Kategorije:

Suzi pretragu:

Baštenska rasveta


Baštenska rasveta - solarne lampe, fenjeri, led plafonjere, baštenske svetiljke, zidne lampe, stubne svetiljke, visilice i druge. Poruči odmah putem online shop-a.

Uz adekvatni tip rasvete, učinite vašu baštu pravim malim rajem, gde ćete se osećati prijatno i opušteno. Pre nego što se odlučite za tip rasvete u vašoj bašti, važno je da procenite prostor vašeg vrta i kako želite da on bude iskorišćen.

Danas se u ponudi može naći veliki izbor baštenske rasvete. Pored klasične baštenske rasvete, sve popularnija je i led rasveta koja će dodatno ulepšati vašu baštu. Romantični fenjeri ili lampioni, baštenske lampe, podna rasveta, sve vam se to nudi, na vama je da se odlučite. Uz malo mašte dobićete potpuno novu oazu cveća i zelenila.

Baštenska rasveta može ulepšati izgled vašeg vrta i pružiti mu nov i zanimljiv izgled. Ako želite da ostvarite maksimalan efekat na ceo eksterijer, to možete postići ukoliko stavite led rasvetu u vidu diskretnih led lampi duž ivica stazica u vašoj bašti. Ukoliko imate puno zelenila i želite da akcenat bude na njemu, onda su fenjeri i reflektori najbolji tip rasvete za tako nešto. Fenjeri su adekvatna rasveta sa kojom vaše cveće možem doći do izražaja.

Kada je reč o trajnom svetlu, preporuka stručnjaka je da to bude iznad stola i dela dvorišta gde provodite vreme sa svojim prijateljima i gde možete uživati. Trajno osvetljenje zahteva kablove i prekidače. Zbog toga je važno da to odredite na samom početku kako biste u skladu sa tim kombinovali i neki drugi vid rasvete.

Za one koji vole da eksperimentišu preporučuju se senzori za svetlo, a možete se malo igrati i kombinovati raznobojna svetla kojim će stvoriti zabavnu i efektnu atmosferu.