Rasveta koju mališani obožavaju

Promena koju svaka dečija soba želi da vidi krije se upravo u dobrom odabiru rasvete. 

Rasveta koju mališani obožavaju

Koliko je rasveta važna za bilo koji kutak u domu, toliko je važna i u dečijim sobama, jer od njih pravi jedno pravo, malo carstvo u kojem mališani mogu da se opuste, uživaju, igraju, ali i da uče i hrane svoju maštu i kreativnost. To je ono što je i najbitnije kada se za njih nešto kupuje, priprema ili u ovom slučaju oprema.

Dečija stona lampa Piglet plava cct dimabilna Brilliant

Moderna tehnologija, kao i potreba da se sve prilagodi ciljnoj grupi kojoj je namenjeno, učinila je da dečija rasveta nudi mnogo toga. Skoro da ne postoji zamisao koju ne biste mogli da sprovedete u delo. Ono što je najbitnije za svakog roditelja jeste činjenica da dečija rasveta emituje boju prirodnog sveta, koja n opterećuje oči mališana, te da se u odnosu na upotrebu i primenu određenog izvora svetlosti može odabrati nešto što će da služi za osvetljenje potpuno, nešto što će da unapredi samu igru, ali i osvetljenje koje je prilagođeno tome da bude uključeno dok deca spavaju, a da im ne remeti san. Hajde da vidimo šta to sve jeste na raspolaganju.

 

Noćna lampa Dream Dalber

 

Noćne LED lampe za dečiju sobu

Ovo je roditeljima često najpotrebnije, osvetljenje koje neće remetiti san deteta, ali da je dovoljno da osvetli prostor u slučaju da dete ima potrebu da ustane, kao i da se ne plaši od mraka. Noćna dečija rasveta se može pronaću u obliku različitih lampi, koje su stone, zidne, pa čak i veoma male podne lampe u najrazličitijim oblicima. Mogu imati oblik neba, svemira, omiljenog crtanog junaka, cveta, sunca, oblaka... Dizajn prepustite da odabere mališan kojem je lampa namenjena ili ga prilagodite ostatku sobe, jer posao koji je važno da rasveta obavi je sigurno dobar.

Dečiji luster Leptir Dalber

 

Ukrasite sobu dodatnim lampama i lusterima

Podne i stone lampe, kao i lusteri, na pomen postavljanja u dečijim sobama ne izgledaju kao neka toliko dobra ideja. Međutim, dečija rasveta je taj problem rešila savršenim dizajnima i dezenima, kao i mnoštvom boja. Dovoljno je da vidite jedan luster u obliku aviona koji izgleda kao da lebdi u vazduhu, već bi vam bilo dovoljno jasno da je to nešto što se ne propušta. Isto je i za lampe, koje mogu biti stone, podne, zidne, dete ih uvek može lako upaliti. Posebno su potrebne za radne stolove, dok je luster sigurnije rešenje u smislu da se ne može zakačiti i prevrnuti. 

 

Dečija rasveta za transformaciju prostora

Na kraju, dečijom rasvetom možete izgled sobe u potpunosti prekrenuti i transformisati u nešto sasvim drugačije. Devojčice često vole da im sobe budu u roze nijansama, poput dvorca i sobe neke princeze. Dečaci, s druge strane, žele da to bude u formi nekih automobilskih staza, možda šume i prirode. I sve to tako može da izgleda dok je dan, dok je upaljena standardna dečija rasveta, dok se ne upali ona koja će prostor transformisati u zvezdano nebo ili svemir, koji izgledaju potpuno realistično. Ovo je odličan način osvetljenja još dok imate bebu, jer će lakše zaspati, a tek kasnije će biti izvor novih ideja, više inspiracije i kreativnosti. 

A ako se pitate odakle da krenete kada je u pitanju odabir rasvete za dečiju sobu, preporučujemo vam da pogledate kompletnu ponudu dečije rasvete na našem sajtu

U pitanju je kvalitetna Led rasveta renomiranih brendova poput Dalbera i Brillianta koja zadovoljava kako modernu estetiku, tako i bezbedonosni faktor koji je naročito važan u prostorijama u kojima borave deca. Nastojimo da konstantno osvežavamo ponudu kako bi vam pomogli da pronađete najbolja moguća rešenja za rasvetu koja će podići enterijer na jedan viši nivo.