Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Tip grla

Broj izvora svetlosti

Pročitaj više

Sortiraj:

STUBNE SVETILJKE

Stubne svetiljke za prijatnu i opuštajuću atmosferu u vašoj bašti. Pogledajte kompletnu ponudu i odaberite onaj vid rasvete koji smatrate da je najbolji za vaš eksterijer. 


Poznato je koliko samo neki detalj može pozitivno uticati na vaš enterijer ili eksterijer. Sitna promena koja može dovesti do potpuno novog i zanimljivog izgleda. Kada govorimo o dvorištu, slobodno možemo reći da rasveta ima veliku ulogu u njegovom izgledu. Svaki tip rasvete mora da ispuni svoju namenu. Pored odabira svetiljki treba da vodite i računa i o izvorima svetlosti, što je jako važno, posebno kada je reč o baštama. 


Cilj je da se osećate prijatno i opušteno, zato se preporučuju i stubne svetiljke. Pružiće malo rustičnosti, pa i retrostila, ali će osvetliti tačno ono što ste zamislili. Ukoliko želite malo intimniju svetlu onda je najbolje da ne palite svaku od njih. Ako sa druge strane imate i mogućnost zidnih lampi koje isto mogu poslužiti za stvaranje intimnije atmosfere. Na vama je samo da odlučite gde tačno želite da ih postavite. 


U našoj prodavnici možete pronaći Širok asortiman baštenske rasvete, od zidnih i visećih do stubnih svetiljki. Širok i bogat asortiman LED osvetljenja, sve na jednom mestu i za svačiji ukus.  Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.