Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Tip grla

Broj izvora svetlosti

Dimobilan

Pročitaj više

Sortiraj:

STONE LAMPE

Radne i dekorativne stone lampe

Stone lampe, kao jedan od elemenata dekorativne rasvete, su izuzetno praktične i pogodne kada se radi o dekoraciji i uređenju prostora. One imaju veliki uticaj na sam ambijent kompletnog prostora u kome se nalaze. Pa tako, mračni stočić koji se nalazi u uglu sobe, sa stonom lampom dobija potpuno novi i atraktivni izgled, a to ima uticaj na kompletnu prostoriju. 

Jedna od prednosti stonih lampi je i ta što stvaraju izraženi osećaj topline u odnosu na lustere, na primer. Pa tako za one koji vole toplu, intimniju i romantičnu atmosferu, upravo je pravi izbor stonih lampi prava stvar za njih.

Stone led lampe idealne su kako za dnevne boravke, tako i za hodnike, trpezarije i za spavaće sobe

Stone lampe mogu poslužiti i kao savršena dekoracija u hodnicima, gde uz njihovu pomoć možete istaći neki deo te prostorije i na taj način ostaviti pozitivan utisak na svakog ko ulazi u vaš dom. Takođe, male stone lampe su idealne i za spavaće sobe, gde se mogu držati na komodicama pored kreveta dajući prigušenu i diskretnu svetlost.

Stone lampe za čitanje i rad

Ako imate radni prostor, čak i ako je to samo mali sto u uglu sobe, potrebna vam je stona lampa koja će osvetliti sve projekte ili zadatke na kojima radite. Koliko je osvetljen vaš radni prostor direktno utiče na to koliko ste produktivni.

Često, stolne lampe imaju podesivu ruku, tako da možete postaviti svetlo direktno iznad mesta koje vam je potrebno da osvetlite ili možete da podesite ugao svetlosti kako biste bolje osvetlili svoj posao.

Njeno veličanstvo - bankarska lampa

U našem online šopu možete pronaći i čuveni model bankarske lampe čiji dizajn se vremenom blago prilagođava, ali osnovna estetika ostaje ista i večno tražena - sve od dizajniranja prvobitne bankarske lampe ova lampa smatra se najpoznatijim modelom svih vremena. 

Veliki izbor led stonih lampi u MobiliArtu

Mi vam na ovom mestu nudimo veliki izbor stonih lampi, među kojima ćete sigurno naći i odabrati one koje će se savršeno uklopiti u vaš dom. Od stone lampe u obliku cveta pa do oblika Ajfelovog tornja, naša ponuda je raznovrsna i savršena za one koji cene kreativnost i kvalitet.Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.