Prekidac

Cena:

Kategorije:

Suzi pretragu:

LUSTERI-VISILICE

Online prodaja lustera i visilica renomiranih proizvođača. Moderan dizajn i raznovrsna ponuda. Poruči odmah putem online shop-a.

Lusteri su tip rasvete koji se najčešće nalazi u hodnicima, dnevnom boravku, a u poslednjih nekoliko godina se može naći i u velikim kupatilama, karakterističnim za velepne kuće i hotele. Pored toga, svaka sala za konferencije i sastanke opremljena je jednim velikim i kristalnim lusterom, koji joj pruža dodatni sjaj.

Najbolji tip rasvete za dnevne boravke svakako su lusteri. Pored toga što su ovi elementi enterijera funkcionalni, imaju i važnu dekorativnu funkciju. I nikada ne izlaze iz mode. Danas se mogu naći u različitim oblicima, dimenzijama i prave se od različitih materijala.

Ukoliko ste odlučili da lusteri budu glavno osvetljenje u vašoj trpezari, savetuje se da lusteri budu postavljeni iznad sredine stola, kako bi svetlo ravnopravno padalo i osvetljavalo svaki deo prostorije. U ovom slučaju se ne savetuju glomazni i niski lusteri. Raskošni i veliki lusteri se postavljaju u prostorijama sa visokim plafonima. Jako je važno da luster bude postavljen na pravom mestu i na adekvatnoj visini, kako bi se ostvario što bolji efekat.

Lusteri mogu naći svoje mesto i u malim stanovima. To što je prostor mali, ne znači da se ne može naglasiti lusterom srednje veličine. Stručnjaci za male stanove preporučuju metalik lustere koji pružaju sjaji ističu detalje enterijera.

Kada birate sijalice za luster izbegavajte sijalice velike snage, zato što one povećavaju toplotu. Zato su LED sijalice najbolje rešenje, jer štede energiju, skoro da ne proizvode toplotu, jer najveći deo struje pretvaraju u svetlost i ne emituje UV zračenje, a i ne privlači insekte.

Prodaja LED rasvete i dekorativne rasvete je naša primarna delatnost. Pogledajte našu ponudu lustera i izaberite onaj koji će na pravi način osvetliti vaš dom.