Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Pročitaj više

Sortiraj:

LED REFLEKTORI SA SENZOROM

Osim što daje direktno svetlo širokog raspona led reflektor sa senzorom zgodan je i za uštedu energije i zaštitu od krađe. Funkcija paljenja reflektora na senzor (pokret) omogućava vam da koristite svetlo samo onda kada vam je ono zaista i potrebno što neminovno vodi do smanjenje potrošnje. 

Led reflektor sa senzorom

Opremanje doma, dvorišta ili nekog drugog prostora nije nimalo jednostavan posao i zahteva veliku posvećenost, ako želimo da sve ispadne onako kako smo zamislili. Kod tog posla posebnu pažnju treba obratiti na rasvetu, jer je njena moć velika i sa njom na veoma jednostavan način možemo dobiti baš onakvu atmosferu kakvu želimo.  LED reflektori sa senzorom su u takvim situacijama pravi izbor, jer sa sobom donose brojne prednosti u odnosu na običnu rasvetu.


Posebna pogodnost je ta da se korišćenjem LED reflektora sa senzorima izbegava nepotrebno korišćenje i potrošnja energije, odnosno, osvetljenje je u funkciji onda kada postoji potreba za istim.


Takođe, led reflektori sa senzorom su modernog dizajna, što u mnogome utiče i na estetiku prostora u kom se nalaze, tako da ćete moći i sa te strane da budete mirni, jer će se LED reflektori sa senzorom svakako savršeno uklopiti u okruženje.Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.