Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Pročitaj više

Sortiraj:

LED REFLEKTORI

Široka ponuda kvalitetnih LED reflektora ražličitih snaga - na jednom mestu. 


Led reflektori - ekološki i ekonomični

Kada vam je potrebno da izaberete osvetljenje za velike prostorije, dvorište ili neki drugi prostor na otvorenom, LED reflektori su baš ono što vam treba. Izuzetno praktični za instalaciju, sa minimalnom potrošnjom električne energije i snažnim osvetljenjem pružiće vašem prostoru baš ono osvetljenje koje mu je potrebno. 


Led reflektor - ekološki faktor

Pored prednosti koju LED reflektori imaju u odnosu na običnu rasvetu, koje se tiču smanjene potrošnje električne energije, važno je navesti i ekološki efekat koji nije ni malo zanemarljiv. Led reflektori, kao i ostala led rasveta poseduju poseban sertifikat (RoHS) koji zabranjuje upotrebu raznih, po okolinu štetnih, materija. Pored toga radni vek im je izuzetno dugačak što je takođe faktor koji ima ekološki uticaj.


Reflektori cena

U našim salonima, kao i online shop-u možete naći veliki izbor kvalitetnih led reflektora u rasponu cena od 699 rsd do 24.690 rsd. Cena reflektora uslovljena je dodatnim funkcionalnostima koje ovi reflektori imaju. Za više informacija u vezi cene reflektora, kao i ostalih detalja raspitaj se u najbližem salonu. 

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.