Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Pročitaj više

Sortiraj:

LED PLAFONJERE

Raznovrsna ponuda led plafonjera renomiranih brendova za svaki stil uređenja - ok klasičnih, do modernih varijanti. Poruči putem online shop-a. 

Rasveta je svakako važan detalj dizajna u kući. Danas su vam na raspolaganju različiti tipovi osvetljenja. A za koji ćete se odlučiti, opet zavisi od toga koju poruku želite da pošaljete, šta želite da osvetlite, a šta sakrijete i koja prostorija je u pitanju. Važno je da zapamtite da osvetljenje treba uklapati sa ostatkom enterijera. 

LED rasveta dobija na popularnosti u poslednjih nekolio godina. To proizilazi iz toga da su LED sijalice energetski isplativije i ekološki su zdravije i bolje. Zato potražnja za njima konstantno raste. LED rasveta obuhvata veliki broj različitih proizvoda. 

Jedan od njih su LED plafonjere. Plafonjere predstavljaju tip rasvete predviđen za prostorije sa visokim plafonima. Najčešće se mogu videti u velikim dnevnim sobama. Ali se isto tako mogu naći u malim kupatilima. One će doprineti da kupatilo vizuelno izgleda prostranije. Mogu se postaviti iznad kade ili lavaboa, boju rasvete uklapate sa bojom zidova i ostalim detaljima u kupatilima. 

LED plafonjere se mogu naći u hodnicima. Kako tehnologija napreduje, plafonjere se mogu naći u raznim oblicima, veličinama i bojama. Vaše je da birate. 

Ono što treba imati na umu jeste ne valja ni preterano osvetljena prostorija, ali ni soba sa malo izvora svetlosti. Ukoliko ste se odlučili za LED plafonjere, onda  ne bi trebalo da imate puno lampi. Dovoljno jedna ili dve koje će diskretno osvetljavati određene predmete. 

Plafonjere su dobre i za velike konferencijske sale i restorane. Pružiće dovoljno svetla i dodatno će upotpuniti prostoriju. 

Pre nego što se odlučite za određeni tip, poželjno je da napravite plan rasvete. To će vam pomoći prilikom kupovine i odabira odgovarajućeg tipa rasvete za vaš dom.Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.