Prekidac

Filtrirajte proizvode

Stepen zaštite

Materijal izrade

Pročitaj više

Sortiraj:

LED NAPAJANJA

Veliki izbor LED napajanja za sve vaše potrebe. Od metalnih i plastičnih, za unutrašnju i spoljašnju dekoraciju (vodoodbojni) LED napajanja voltaže 12V i 24V. Da vaše LED trake i moduli zasijaju punim sjajem. 


Kada opremate svoj dom ili poslovni prostor, LED trake i moduli pružaju veliki izbor mogućnosti, jer svojom funkcionalnošću na izuzetan način mogu da se uklope u svaki prostor kako bi dobili željenu atmosferu. 


LED napajanja su tu da omoguće nesmetano funkcionisanje LED rasvete. Iz tog razloga je izuzetno važno odabrati ona LED napajanja koja će na najbolji način funkcionisati i čiji kvalitet će moći da odgovori svim zahtevima. Primarna namena im je da omoguće pravilan rad LED traka, kao i LED modula. 


Ovaj vid rasvete ima mnogobrojne prednosti od kojih su najznačajnije manja potrošnja električne energije, smanjeno UV i IR zračenje i izuzetno dugačak vek trajanja.


Imamo napajanja različite snage i nivoa zaštite, a odabir vršite na osnovu ukupne snage potrošača i mesta na koje se rasveta postavlja.Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.