Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Materijal izrade

Način montiranja

Pročitaj više

Sortiraj:

VODOOTPORNE

Rasveta je onaj element koji će prilikom renoviranja i uređenja uneti novinu u vaš enterijer ili eksterijer. Prilikom kupovine rasvete treba imati na umu da je za svaku prostoriju potreban određeni tip rasvete. Pored toga  svaka prostorija ponaosob ima svoju namenu. 


LED rasveta postaje sve popularnija i traženija. Koristi se u kuhinji, u kupatilu, a može se koristiti i prilikom opremanja eksterijera. 


Držači sijalica i lustera, poznati kao rozetne danas se mogu naći u različitim oblicima. Ugradna svetla dobijaju na popularnosti, a sa njima raste i potražnja za rozetnama. 


Dve najpoznatije vrste su svakako klasične i vodootporne rozetne. Klasične se najčešće koriste prilikom odabira rasvete za unutrašnje prostorije. Prema rečima stručnjaka ugradna svetla su pravo rešenje u onim prostorijama, gde su ugrađeni spušteni  plafoni. 


Sa druge strane vodootporne rozetne su predviđenje za bazene, kade ili đakuzije. U tom slučaju se preporučuju okrugle rozetne, jer su najpraktičnije. 


Mi nudimo širok asortiman rozetni, kako klasičnih, kojim želite da uredite svoj stan ili kuću, tako i vodootpornih koji će pružiti potpuno novi izged i osvetljenje vašem kućnom bazenu ili kadi u kojoj se opuštate nakon napornog dana na poslu. 

 

Rozetne su najbolje rešenje ako ste ljubitelj prisnije i intimnije atmosfere. Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.