Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Tip grla

Broj izvora svetlosti

Pročitaj više

Sortiraj:

VISEĆE SVETILJKEKada je reč o baštenskoj rasveti, slobodno možemo reći da se izbor znatno povećava. LED rasveta je napravila pravu „malu revoluciju“ u svetu rasvete. LED sijalice su danas jedne od najtraženijih na tržištu. Ono što ih izdvaja od ostalih je to što su ekološki isplatljivije, duže traju i ne emituju uv zračenje. 


Zato LED sijalice nalaze svoju primenu i u baštenskom osvetljenju. U zavisnosti od toga kakvu atmosferu želite da postignete, na raspolaganju su vam fenjeri, lampioni, baštenske lampe ili podna rasveta. 


Viseće svetiljke su uvek dobar izbor za romantični izgled. Pored toga možete ih sami postaviti. Za potpuni efekat i maksimalno osvetljenje, preporučuju se lampice duž staza. Ako pak želite da samo naglasite određeni deo svog dvorišta, viseće svetiljke bi definitivno trebalo da budu vaš izbor. 


Ponekad kombinacija različitih tipova rasvete mogu pružiti onaj vizuelni efekat kome težite. Slobodno eksperimentišite, tako ćete najbolje doći do željenog osvetljenja. 


U našoj ponudi pored visećih svetiljki, možete naći podne i zidne svetiljke, koje spadaju u kategoriju baštenske ravete. Pogledajte celokupnu ponudu, pronađite ono što vam odgovara i učinite vaš vrt pravim mestom u kome se oseća toplina, i u kome ćete se vi osećati prijatnim i opuštenim.Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.