Prekidac

Filtrirajte proizvode

Pročitaj više

Sortiraj:

Slike za zid i umetničke fotografije

Moderne slike za zid daju pečat svakom enterijeru

Svakom enterijeru potrebna je fokusna tačka ili element dizajna koji će momentalno privući pažnju i dati osobi koja ulazi u taj prostor predstavu o onome šta isti predstavlja. 

Sjajan komad zidne slike odličan je upravo za ovu namenu. 

Moderne slike za dnevni boravak ili spavaću sobu

Zamislite modernu sliku za zid koja visi iznad kamina u vašem dnevnom boravku ili iznad kreveta u vašoj spavaćoj sobi. 

Zidne slike za trpezariju ili hodnik

Takođe, nije retkost da se moderne slike za zid nađu i u okviru trpezarije ili hodnika. 

Bez obzira za koju prostoriju vam je potrebna umetnička slika, u našoj ponudi ćete sigurno pronaći jednu koja će se savršeno uklopiti i podići vaše uređenje na viši nivo. Na raspolaganju vam je i raznoliki izbor: od akrila na platnu, preko zastakljenih umetničkih fotografija, pogledajte pažljivo ponudu i pronađite idealno umetničko delo za vaš prostor.


Kako odabrati zidne slike i umetničke fotografije

 Prilikom odabira dela zidnih slika i/ili umetničkih fotografija koje bi trebalo da postanu fokusna tačka za vaš prostor, najvažnije je, osim same estetike, uzeti u obzir veličinu. Umetničko delo koje je premalo će izgledati još minornije pored okolnog nameštaja, dok će prevelik komad opet doprineti neravnoteži. 

Pre konačne odluke, obavezno izmerite raspoloživi zidni prostor, tako da znate koliko prostora imate na raspolaganju.Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.