Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Stepen zaštite

Pročitaj više

Sortiraj:

SENZORI

Rasveta je svakako jedna od najbitnijih stvari na koju treba obratiti pažnju prilikom uređenja, kako enterijera, tako i eksterijera. Ona pruža najrazličitije mogućnosti i sa njom dobijate različite efekte i možete postići na vrlo jednostavan način željenu atmosferu u bilo kom prostoru. LED rasveta se u tim slučajevima posebno preporučuje, pre svega zbog svojih brojnih prednosti u odnosu na običnu. 


Na ovom mestu ćemo izdvojiti senzore koji su pre svega praktični i na najbolji mogući način regulišu osvetljenje.


Postoje senzori pokreta i senzori dan-noć. Kod senzora pokreta imamo situaciju da se LED osvetljenje aktivira kada se detektuje pokret u zoni koju pokriva senzor. Sa druge strane senzor dan-noć se aktivira u zavisnosti od doba dana. Prednost LED osvetljenja sa senzorima je brojna a posebno treba istaći manju potrošnju električne energije, sto je jedna od osnovnih prednosti i same LED rasvete. 


Na koji način rasveta sa senzorima troši manje električne energije? Razlog je jednostavan. Osvetljenje se aktivira samo kada za to postoji potreba, pa se izbegava nepotrebno korišćenje rasvete.


Za one kojima je bitan estetski aspekt, a takvih je mnogo, senzori su pravo rešenje. Posebno napominjemo da su idealni za uređenje dvorišta.


Nudimo vam LED rasvetu sa senzorima koja je proverenog kvaliteta i koja će se na svaki način savršeno uklopiti u prostor ili okruženje gde ste planirali da je instalirate. U našoj ponudi se nalaze senzori pokreta, kao i senzori dan-noć, a na vama je da izaberete onaj tip koji vama najviše odgovara, i koji će ispuniti sve vaše zahteve.

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.