Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Materijal izrade

Broj izvora svetlosti

Način montiranja

Pročitaj više

Sortiraj:

ROZETNE

Odabrati adekvatan tip rasvete može nekada predstavljati problem. Zbog toga se savetuje da pre same kupovine napravite plan rasvete kako ne biste pogrešili prilikom odabira. 


Rasveta treba da unose novinu u vaš enterijer, osvetli ono što želite i sakrije nepoželjne delove i predmete. Osvetljenje u dnevnoj sobi je drugačije od spavaće sobe ili kupatila, jer svaka prostorija ponaosob ima svoju namenu. U zavisnosti od toga biraće se i adekvatan tip osvetljenja. 


Na samom početku  trebalo bi dobro osmotriti prostorije, kako bi se uočilo gde dopire prirodna svetlost, a gde je mračnije i treba više svetla.  


U poslednjih nekoliko godina LED rasveta postaje sve traženija prilikom projektovanja rasvete u enterijer. Ovaj tip rasvete se koristi u kuhinji i u kupatilu, njegova primena se može naći i u eksterijeru. Sve je više poslovnih prostora koji imaju neki vid LED rasvete. 


Rozetne su uslovno držači sijalica i lustera, koje se mogu naći u različitim oblicima. Kako napreduje tehnologija tako se menjaju i rozetne. Kako su ugradna svetla postala trend tako je porasla i potražnja za rozetnama. 


U našoj ponudi možete naći klasične i vodootporne rozetne u zavisnosti od prostorije gde će biti postavljene. Klasične se najčešće koriste za unutrašnje prostorije. U radnim prostorijama poseban efekat ćete ostvariti prigušenim svetlom. U hodnicima su ugradna svetla pravo rešenje, posebno ako se postave u donjim delovima zidova. Rozetne su idealno rešenje za prostorije sa spuštenim plafonima. A mogu biti i dobar vid osvetljenja u bašti. Okrugle rozetne postavljene duž stazica dvorišta učiniće vaš vrt modernim. U kupatilima se savetuju kvadratne ili kombinovani tip. Vodootporne rozetne predviđene su za bazene ili kade i đakuzije. Tu se preporučuju okrugle rozetne. 


LED rasveta napravila je pravu revoluciju. LED sijalice duže traju, ne emituju UV zračenje i energetski su efikasnije. 


Ukoliko želite da uneste neku novinu u svoj dom, a želite da postignete intimniji i prisniji ambijent rozetne su jedno od boljih rešenja za to.