Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Tip grla

Broj izvora svetlosti

Pročitaj više

Sortiraj:

PLAFONSKE SPOT LAMPE

Svaka prostorija u stanu ili kući zahteva posebno osvetljenje. Tip rasvete zavisi od dimenzija i stila enterijera prostorije. Ponekad se savetuje i kombinovanje više vrsta osvetljenja kako bi se postigao željeni efekat. 

Prilikom odabira rasvete treba voditi računa da se ne stvaraju nepotrebne senke. Zato se preporučuje da se uvek posavetujete sa dizajnerima i stručnim licima pre same kupovine. 

Nije svaki tip lampe za svaku prostoriju. Kada je reč o plafonskim spot lampama,  najčešće se koriste  u prostorijama sa spuštenim plafonima. Ono što ih dodatno čini sve  popularnijim je što imaju pokretna sijalična mesta. To vam pruža mogućnost da usmeravate svetlo ka željenom delu prostorije ili objektu, koji želite posebno da naglasite. 

Ovaj tip lampe preporučuje se i za uzane hodnike jer pružaju dovolno svetla.  U skorije vreme plafonske spot lampe se postavljaju i u kupatilima sa niskim plafonima. 

Primarna funkcija rasvete prilikom uređivanja enterijera je da učini mesto prijatnijim. Plafonske spot lampe usmerene ka slici ili nekom drugom predmetu u prostoriju, hodniku ili kupatilu dodatno utiču na dekoraciju sobe. 

Mi vam pomažemo da na jednom mestu osmislite kako da osvetlile svoj enterijer. LED rasveta i dekorativna rasveta su naši glavni proizvodi. 

Između ostalog možete pogledati našu ponudu plafonskih spot lampi zajedno sa LED sijalicama. 

Vrhunski kvalitet i veliki izbor plafonkih spot lampi koje će dodatno ulepšati vaš prostor.

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.