Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Materijal izrade

Broj izvora svetlosti

Pročitaj više

Sortiraj:

Noćne lampe

Noćne lampe za bebe, decu i odrasle. Osvetlite mračne uglove vašeg doma ili obezbedite meko noćno svetlo radi bezbednosti tokom noći ili utehe za decu koja se boje mraka. Pogledajte kompletnu ponudu noćnih lampi u našoj online prodavnici.  Noćne lampe su svetlosna tela manjih dimenzija, obično električna, koja se smeštaju u mračnijim zonama prostora radi ugodnosti ili utehe. 


Noćno svetlo za bebe i odrasle

Odrasli noćne lampe najčešće koriste radi osećaja sigurnosti koje konstantno upaljeno svetlo omogućuje, dok se za decu koristi kako bi se olakšao strah od mraka koji je čest kod mele dece. Noćna svetla su takođe korisna u javnim prostorima za označavanje prostorija, jer pružaju vidljivost, a nije neophodno da glavna svetla budu konstantno upaljena. Najbolji primeri za upotrebu noćnih svetala su izlazi za slučaj opasnosti, za označavanje ulaza u toaletu, stepenica koje vode u metro ili podzemne prolaze i slično. U kućnoj upotrebi, noćno svetlo se najčešće koristi za kupatilo, kuhinje i hodnike kako bi se izbegao konstantan rad dominantnih rasvetnih tela. Ova svetla jako su korisna tokom noći jer omogućuju vidljivost bez ometanja drugih ukućana (jer ne mora da se pali jače rasvetno telo), ali i omogućavaju oku da se lako navikne na svetlost nakon mraka. 


Noćne lampe su odlično pomagalo za putovanja

Ljudi koji putuju neretko sa sobom nose noćne lampe jer su jednostavne za instalaciju u gostinjskim sobama i kupatiima, dok istovremeno osiguravaju da ne dođe do saplitanja ili pada u nepoznatom okruženju, koje može biti naročito opasno za stariju populaciju. 


Noćne lampe - cena

Niska cena noćnih lampi je stavka koja ih čini naročito popularnim. U našoj ponudi možete naći nožne lampi po ceni od 500 do 2.290 rsd. Niska cena noćnih lampi omogućuje vam veći izbor modela po ceni koja je prihvatljiva: na raspolaganju vam je izbor noćnih lampi za bebe i decu, kao i jednostavnijih noćnih lampi svedenih linija.Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.