Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Broj izvora svetlosti

Pročitaj više

Sortiraj:

LED TRAKE

Iskoristi LED traku za dodatno osvetljenje u kuhinji, da akcentuješ policu, sliku ili zid. Led trake su vrlo efektne, a pritom jednostavne za upotrebu. Pogledaj kompletnu ponudu u našem web shop-u i poruči odmah LED traku kojom ćeš ukrasiti svoj dom. 

Šta su LED trake?

Led trake predstavljaju savitljive površine po kojima su postavljeni LED čipovi. Mogu da se skraćuju i potpuno su fleksibilne. Led trake predstavljaju i moderno, a ekonomično rešenje za dodatno i akcentualno osvetljenje u vašem domu. 

Led trake na metar

Led trake su izrađene tako da se mogu skratiti na dužinu koja vam je potrebna. Vrlo su savitljive i mogu da se saviju i pod uglom do 90 stepeni. 

Led trake u boji

Postoje jednobojne led trake u klasičnim nijansama bele boje, ali i led trake u raznim drugim varijantama boja, kao jednobojne ili kombinacije više boja i ove trake su idealne za dekorativno osvetljenje.  

Primena led traka

Led trake koriste se kako za interno, tako i za eksterno osvetljenje, samo što su u drugom slučaju isključivo vodoodbojne. U enterijeru led trake mogu da se primene na najraznovrsnije načine: za osvetljavanje polica i elemenata nameštaja, na plafonu, za osvetljavanje ogledala, ispod kuhinjskih ormarića i na mnoge druge načine. 

Dodatna oprema

Postavljanje same trake je vrlo jednostavno zbog samolepljive pozadine. 

Sam proces postavljanja led traki je prilično jednostavan. Potrebno je da nabavite led traku i napajanje. To je osnovna oprema, a u zavisnosti od funkcionalnosti koje želite da postignete, možete koristiti dimer, kontroler, konektor i alu profile.  

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.