Prekidac

Filtrirajte proizvode

Radni napon

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Tip grla

Broj izvora svetlosti

Pročitaj više

Sortiraj:

LED SVETILJKE

Širok asortiman LED svetiljki - ulične i industrijske svetiljke, svetiljke za bazene, posebne ugradne svetiljke i mnoge druge. Ističu se svojim kvalitetom, kao i modernim dizajnom koji će se uklopiti u svako okruženje, uz naravno pristupačne cene.


Bilo da li opremate svoj dom, dvorište, poslovni ili neki drugi prostor, sa LED rasvetom nećete napraviti grešku, a mi vam savetujemo da posebnu pažnju obratite na LED svetiljke koje se savršeno uklapaju u svako okruženje.


LED svetiljke su zbog svoje praktičnosti izuzetno popularne kada se radi o opremanju prostora rasvetom. Posebno su pogodne za dvorište gde sa pravilnim odabirom, ono može izgledati baš onako kako ste ga zamislili. Isto tako, ugradne LED svetiljke se mogu koristiti u domovima, i one mu daju poseban moderan izgled.


Prednost LED svetiljki u odnosu na obične je zaista velika, i svakako je treba uzeti u obzir prilikom odabira rasvete. Jedna od najvažnijih prednosti je ušteda električne energije, što sa sobom povlači i značajnu uštedu novca, a to je uvek bitno. Zatim, rok trajanja LED svetiljki je dugačak, što vam daje dodatnu sigurnost da će vas dugo služiti. U izradi te vrste svetiljki se izbegava korišćenje mnogih materija koje su štetne, što je izuzetno bitno sa ekološkog aspekta.

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.