Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Pročitaj više

Sortiraj:

LED REFLEKTORI

Opremanje doma, dvorišta ili nekog drugog prostora nije nimalo jednostavan posao i zahteva veliku posvećenost, ako želimo da sve ispadne onako kako smo zamislili. Kod tog posla posebnu pažnju treba obratiti na rasvetu, jer je njena moć velika i sa njom na veoma jednostavan način možemo dobiti baš onakvu atmosferu kakvu želimo.  LED rasveta je u takvim situacijama pravi izbor, jer sa sobom donosi brojne prednosti u odnosu na običnu rasvetu.

Kada vam je potrebno da izaberete osvetljenje za velike prostorije, dvorište ili neki drugi prostor na otvorenom, LED reflektori su baš ono što vam treba. Izuzetno praktični za instalaciju, sa minimalnom potrošnjom električne energije i snažnim osvetljajem pružiće vašem prostoru baš ono osvetljenje koje mu je potrebno. Posebna pogodnost je ta da se korišćenjem LED reflektora sa senzorima izbegava nepotrebno korišćenje, odnosno da je osvetljenje u funkciji onda kada postoji potreba za njim.

Takođe, bitna stvar je i da su modernog dizajna, što u mnogome utiče i na estetiku prostora u kom se nalaze, tako da ćte moći i sa te strane da budete mirni, jer će se LED reflektori svakako savršeno uklopiti u okruženje.

Pored prednosti LED rasvete u odnosu na običnu rasvetu koje smo već naveli, a tiču se smanjene potrošnje električne energije, važno je navesti i ekološki efekat koji nije ni malo zanemarljiv. Led rasveta poseduje poseban sertifikat (RoHS) koji zabranjuje upotrebu raznih, po okolinu štetnih, materija. Pored toga radni vek im je izuzetno dugačak.