Prekidac

Pročitaj više

Sortiraj:

LED PLAFONJERE SA SENZOROM

Uštedi vreme i novac uz LED plafonjere sa senzorom za automatizovano paljenje svetla. 

LED rasveta obuhvata različite vrste osvetljenja, od kojih su svakako jako tražene i LED plafonjere. Ovaj tip LED rasvete se može naći u kombinaciji sa senzorom  i bez njega. Za koji tip ćete se odlučiti opet zavisi od vas. Obično se plafonjere postavljaju u prostorijama gde ima visokih plafona.  Najčešće se mogu videti u hodnicima i dnevnim sobama. 

LED plafonjere sa senzorima se najčešće mogu videti u dnevnim sobama i slobodno možemo reći da je to jedan moderniji tip rasvete, koji postaje sve traženiji. 

Automatizovano uključivanje svetla je upravo ono što ih odvaja u odnosu na druge tipove osvetljenja. Pale se čim kročite u prostoriju, a isključuju se čim je napustite. To je jako dobro, jer vam na taj način pomažu da smanjite račun za struju.

Plafonjere sa senzorom su dobre i za velike konferencijske sale i restorane. Pružiće dovoljno svetla i dodatno će upotpuniti prostoriju. 

U našoj prodavnici možete naći LED plafonjere i sa senzorom i bez njega. Vi odlučujete koji ćete tip uzeti u zavisnosti od toga gde želite i da postavite plafonjere.