Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Boja svetlosti

Stepen zaštite

Materijal izrade

Broj izvora svetlosti

Način montiranja

Pročitaj više

Sortiraj:

LED PLAFONJERE BEZ SENZORA

Za ljubitelje klasičnog stila - led plafonjere bez senzora renomiranih brendova. Kupi odmah putem online shop-a. 

Rasveta u kombinaciji sa senzorom je moderan trend koji  postaje sve popularniji. LED sijalice su uveliko ovladale tržištem zahvaljujući prednostima koje poseduju u odnosu na klasične. Tu se pre svega misli na to da su energetski isplatljivije, a pritom su ekološki bolje. Široka ponuda rasvete pruža mogućnsot igranja i isprobavanja različitih vrsta rasvete, dok se ne naiđe na onaj tip koji će se na najbolji način uklopiti sa ostatkom enterijera. 

LED plafonjere postaju sve traženiji tip LED rasvete. Imate prilike da kupite LED plafonjere sa senzorom ili bez. Oni koji imaju velike dnevne salone, žive u velepnim kućama opredeljuju se za LED plafonjere sa senzorima. To upotpunjuje gracioznost velikih prostorija, bilo da je reči o dnevnom boravku ili hodnicima. Ljubiteljima tradicionalnog stila preporučuju se LED plafonjere bez senzora. Možete i kombinovati ova dva tipa, pa da u hodnicima imate plafonjere sa senzorom, a da za dnevnu sobu uzmete bez senzora. 

Mi vam nudimo širok asortiman LED plafonjera sa senzrom i bez njega. U zavisnosti od modela i prostorije gde želite da postavite ovaj tip rasvete i kakvu atmosferu želite da ostvarite, zavisiće i vaš izbor plafonjera. Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.