Prekidac

Cena:

Kategorije:

Suzi pretragu:

KUPATILSKA RASVETA

Širok asortiman LED rasvete i dekorativne rasvete. Pogledajte naš izbor kupatilske rasvete i odaberite onaj tip rasvete koji će na najbolji način ulepšati vaše kupatilo.

Važna prostorija svakog doma je i kupatilo. Rasveta je ključni element dizajna svakog kupatila. Kada birate rasvetu, vodite računa da ostvarite ravnotežu, jer premalo ili previše osvetljenja može stvoriti probleme, pa je neophodno da se na samom početku odredi kakav tip osvetljenja zapravo želite i kakvu atmosferu želite njime da ostvarite.

Da bi ostvarili pravilno osvetljenje u svom kupatilo, izbegavajte plafonska svetla iznad ogledala. Ovaj tip svetla stvara nepotrebne senke. Kako bi se to izbeglo savetuje se da se svetiljke postave bočno u odnosu na ogledalo i u visini očiju. Kod velikih kupatila preporučuje se i kombinovanje i različitih vrsta osvetljenja, pa možete ubaciti i stone lampe koje će dodatno uneti sjaj u vašu oazu mira.

Tip rasvete koji se najčešće bira za osvetljenje kupatila je svakako halogena rasveta. Halogena rasveta je sve popularnija i sve više se bira za osvetljenje oko ogledala ili tuš kabine.

U poslednjih nekoliko godina sve više se koristi i LED rasveta, koja pruža veliki broj mogućnosti u dizajniranju. Ono što LED sijalice čini idealnim za osvetljenje bilo kog tipa prostorije jesu njene male dimenzije, mala potrošnja električne energije i ne emitovanje UV zračenja.

Naravno, osvetljenje se uklapa i sa ostalim elementima u kupatilu. Lepo osvetljeno kupatilo uticaće da se lepše osećate.

Mi nudimo širok asortiman LED rasvete i dekorativne rasvete. Pogledajte naš izbor kupatilske rasvete i odaberite onaj tip rasvete koji će na najbolji način ulepšati vaše kupatilo.