Prekidac

Filtrirajte proizvode

Boja tela

Stepen zaštite

Materijal izrade

Pročitaj više

Sortiraj:

ELEKTROMATERIJAL

Električni alati predstavljaju skup mašina i alata koji se upotrebljavaju u velikom broju segmenata proizvodnje. Imaju višestruku namenu, pa se mogu koristiti u kući, u radionicama, fabrikama, pa i u masovnoj proizvodnji. Posebnu kategoriju alata na struju čine elektromaterijal i oprema. 

Elektromaterijal podrazumeva sve alate i neophodnu opremu kako bi se struja sprovela do alata. Svakako su najbrojnije utičnice i prekidači. Napredak tehnologije učinio je da se danas na tržištu mogu naći različite vrste elektromaterijala. Utičnice na daljinski, ugradne utičnice, utičnice sa tajmerom, razvodnici, adapteri, konvertori – ispravljači napona, sijalična grla, kablovi za računare, optički kablovi, pomenimo samo neke, a spisak se nastavlja. 

Kod nas možete naći sve što vam je potrebno kada je reč o rasveti, elektromaterijalu i opremi koja je neophodna da opremite dom ili poslovni prostor adekvatnim tipom rasvete. Od sijalica, baštenske rasveta, plafonjerki i reflektora, rozetni, LED traka i sijalica. U našoj ponudi možete naći sve što je potrebno za kućne instalacije, raznovrstan elektromaterijal, a posebno ističemo sijalična grla, vrhunskog kvaliteta. Možemo vam pomoći da dođete do najboljeg rešenja za spoljašnju i unutrašnju rasvetu. 

Rasveta jeste jedan od važnijih elemenata vašeg enterijera. Ona upotpunjuje izgled vaše prostorije, smanjuje ili uvećava njen vizuelni izgled, osvetljava određene predmete, a skriva druge, u zavisnosti od toga šta želite da naglasite i kakvu poruku želite da pošaljete. Zato je važno da se tip rasvete bira pažljivo, kako bi se došlo do najboljeg rešenja. A kada birate rasvetu, važno je da je prati i kvalitetan elektromaterijal.

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.