Prekidac

Cena:

Kategorije:

Suzi pretragu:

DEČIJI PROGRAM

Dečija soba treba da bude uređena, tako da predstavlja, pravi novi svet za mališene. Prilikom odabira nameštaja, boje zidova, zavesa i drugih sitnih detalja treba voditi računa da to budu nežne nijanse koje će stvoriti prijatnu i mirnu atmosferu. Ova prostorija treba da se razlikuje od ostalih u kući. Zato prilikom njenog uređenja ne treba zaboraviti na rasvetu. To mora da bude bezbedno za decu, kvalitetno i sigurno.

LED rasveta i LED sijalice se u poslednjih nekoliko godina sve više koriste. Troše malo električne energije, dugo traju, nemaju UV zračenje, nisu lomljive. Zbog svih ovih karakteristika, ova vrsta rasveta je idealna za dečije sobe.

Kada govorimo o bebi LED osvetljenju, mislimo pre svega na bezbedne lampe i blago svetlo. Ukoliko ste se odlučili za stone lampe, preporučuje se da postolje sa donje strane zalepite duplom trakom. Na taj način smanjuje se mogućnost da dete obori lampu. Stone lapme daju najbolji efekat i najčistije svetlo, zato se roditelji najčešće odlučuju za ovaj oblik osvetljenja za dečiju sobu.

Prilikom korišćenja LED sijalica možete menjati oblik lampe. Tako da se danas mogu naći lampice u vidu aviončića i zvezdica, autića i sunca i svega ostalog šta deca voli. Deca vole da imaju oko sebe igračke i stvari koje voli. Ovo je praktična stvar. Malo skuplja stvar je plafonska lampa koja pruža mogućnost da se pojača ili priguši svetlo, a sadrži LED sijalice koje mogu biti u raznim bojama. Mališani vole sve što je šareno, imajte to na umu kada birate sijalice za njihovu sobu.

Ne zaboravite da prekidač ne postavljate u blizini dečijeg kreveta, kako dete ne bi moglo da ga dohvati. Boje ne smeju da budu toksične niti jake, jer od jakog svetla deca ne mogu da spavaju.

Mi vam nudimo veliki izbor rasvete za decu. Najširi asortiman LED rasvete, vrhunskog kvaliteta, a savremenog i klasičnog dizajna. Pogledajte našu ponudu LED rasvete namenjenu za najmlađe.