Prekidac

  • Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI


Naša obaveza je da čuvamo privatnost svih naših klijenata. Lične podatke koje budete ostavili korišćenjem našeg sajta, biće sačuvani u skladu sa dobrim poslovnim običajima, a s ciljem pružanja kvalitetne usluge. Uz Vašu saglasnost, Vaši podaci ostavljeni prilikom registracije, kao što je na primer e-mail adresa mogu poslužiti za povremeno ili redovno informisanje o našim akcijama i novinama. Mi Vam pružamo mogućnost izbora kao i mogućnost odluke da li želite ili ne brisanje sa naše newsletter liste.


Podaci koji se prikupljaju prilikom popunjavanja različitih formi na sajtu su:


Za fizička lica:
Ime, prezime,  broj  telefona, e-mail adresa i adresni podaci potrebni za isporuku.


Za pravna lica:
Pored podataka o kontakt licu takođe se popunjav pun naziv pravnog lica i PIB


Prilikom registracije sami birate lozinku (password), koje ćete koristiti za logovanje na našem sajtu i koju samo Vi znate s obzirom da se za ove podatke koristi posebna zaštita, enkripcija podataka.


Kao registrovan korisnik odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga odnosno lozinke koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem naloga odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu i sa Vašom lozinkom.


Gore navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, distribuirati trećim licima.


Način korišćenja informacija


Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, te se ovim putem obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kom trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti. Svi zaposleni potpisuju ugovor u kome se obavezuju o poverljivosti podataka naših klijenata.


Pregled i promene Vaših ličnih informacija


Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu odnosno lozinku.


Saglasnost i promene uslova


Korišćenje naših servisa podrazumeva se saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.


Ukoliko ipak dođe do promene uslova, nećemo biti u mogućnosti da obavestimo sve korisnike pisanim putem. Promene uslove će isključivo biti prikazane na ovoj stranici.


Istorija kupovine


Kao registrovanom korisniku omogućili smo Vam uvid u istoriju podataka o porudžbinama, što podrazumeva da preko svog korisničkog naloga u svakom trenutku možete ostvariti uvid u svoje, već realizovane porudžbine.


Kontaktirajte nas


Za sva pitanja u vezi sa zaštitom Vaših ličnih podataka i načinu postupanja sa njima možete nas kontaktirati popunjavanjem forme. Da pristupite kontakt formi kliknite ovde