Prekidac

O NAMA

 

Osmišljen kao mesto na kom se može kreirati ambijent po ličnoj meri, maloprodajni salon preduzeća Mobiliart DOO Novi Beograd i internet prodavniaca www.mobiliart.rs zadovoljiće i najistančanije ukuse u pogledu enterijera i rasvete. Pored izloženih proizvoda koji predstavljaju najnovije trendove u Led osvetljavanju, ali i dekorativne rasvete,  osoblje salona je na raspolaganju da detaljnije pokaže, ali i edukuje potrošače o inovacijama na polju rasvete. Najširi asortiman LED rasvete brenda VTAC na jednom mestu garancija je da svako može pronaći željeno osvetljenje za svoj dom, poslovni prostor, kancelarije, dvorišta, proizvodne pogone, lokale i slicno. 

 

Dekorativna rasveta nemačkog brenda Brilliant, ali i drugih brendova, klasičnog i savremenog dizajna, daje poseban pečat svakom enterijeru čineći prostor jedinstvenim i stilizovanim. Moderni, ali i vanvrmenski komadi u vidu podnih ili zidnih lampi, lustera, plafonjera, stonih lampi, ili svetiljki za spoljašnje osvetljavanje, izuzetnog kvaliteta oplemenice svaki dom ili poslovni prostor.

 

Jedinstveno u ponudi Mobiliart salona je mogućnost da se na licu mesta osmisli, kreira i vrlo brzo realizuje u Woodcraft DMD DOO Šabac fabričkoj proizvodnji unikatni komad nameštaja urađen po meri pojedinca. Na raspolaganju je mogućnost izbora boje, materijala, okova, ručki, dimenzija prema merama stanova, lokala i prostora kQoji se opremaju, a određeni eksponati (kuhinjski elemti, ormari, police, američki plakari, stolovi) nalaze se i u samom salonu.

 

Koncept Mobiliart salona omogućava da se na jednom mestu u potpunosti osmisli i osvetli enterijer koji ostavlja utisak!

O nama